MPSC VAKKENKAST

Vanaf € 228,69 € 189,00
  • Sterke vakkenkast in de kleur grijs
  • Open model, zonder deuren
  • Voorzien van 12 verstelbare legborden
  • Inclusief vakverdelers (in de kleur blauw)
  • In diverse afmetingen verkrijgbaar
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Opties: zie magazijn onderdelen (extra vakverdelers)
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPSC

MPSC VAKKENKAST

Deze MPSC VAKKENKAST kan gebruikt worden voor het opbergen van diverse artikelen, bijvoorbeeld in het magazijn. Deze kast wordt met 12 legboren geleverd, die verstelbaar zijn. Bovendien ontvangt u blauwe vakverdelers, om vooral veel verschillende artikelen te kunnen opbergen. Dit model is een open model, zonder deuren. Deze kast kan in diverse afmetingen besteld worden, zodat u precies de maat kunt kiezen die perfect past. Kortom: een mooie, hoge vakkenkast, die heel praktisch, solide, slijtvast en robuust is. 

MPSC VAKKENKAST snel online uitzoeken

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De MPSC VAKKENKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Wist u trouwens dat u bij een afname van 20 stuks voor staffelkorting in aanmerking komt?

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over de bureausetERGONICE® START SET of heeft u andere vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MPSC
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF