TLF BUREAU

Vanaf € 344,85 € 285,00
  • Bureau van zware, robuuste kwaliteit
  • Eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. schroeven
  • In hoogte verstelbaar van 62-86 cm
  • Goot in breedte verstelbaar (2 maten)
  • Inclusief kabelverwerking
  • Afneembare afdekkappen t.b.v. kabelverwerking
  • Leverbaar in verschillende bladafmetingen
  • Onderstel en blad in diverse kleuren beschikbaar
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
TLF.SET

TLF BUREAU

De 'quadrant-serie' is een serie van hoge kwaliteit met een moderne strakke uitstraling. Deze serie heeft diverse mogelijkheden zoals een standaard in hoogte verstelbaar stalen frame met kabeldoorvoerpunten afgewerkt met een melamine blad voorzien van een pvc - stootrand. Er zijn een scala aan modellen beschikbaar met veel combinatie-mogelijkheden, ook als het om kleur gaat. Het TLF BUREAU is zeer eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. schroeven met een hoogtebereik van 62-86 cm. U kunt deze set in diverse kleuren bestellen. Dat wil zeggen dat u de kleur van het onderstel en de kleur van het blad zelf kunt kiezen. Bovendien kunt u de afmeting van het blad via ons bestelmenu selecteren. Het TLF BUREAU is een degelijke set, die een lange levensduur heeft.   

TLF BUREAU via Rockmart online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988: sinds 2005 zitten wij op onze nieuwe locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Naast bureaus, directiebureaus of receptie-mogelijkheden, hebben wij ook ergonomische stoelen in ons assortiment, denkt u hier bijvoorbeeld aan de 777 NPR BUREAUSTOEL. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen over onze TLF BUREAUS? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU TLF.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF