STAY VERGADERSTOEL FAUTEUIL

€ 240,79 € 199,00
  • Italiaans design; op bestellling leverbaar
  • Geschikt voor cafetaria, gemeenschaps- en wachtruimtes
  • Fauteuil met houten onderstel met 4 poten van 30x15mm
  • Modern vormgegeven kuip van polypropylene
  • Afwasbaar, praktisch, slijtvast
  • Hoog zitcomfort door de brede zitting en omhullende rugleuning
  • Aangeboden in verschillende onderstellen en kleuren
  • Verkrijgbaar in zowel kunststof als volledig gewatteerde versie

Deze stoel behoort tot een exclusieve collectie, wordt speciaal besteld en is onderhevig aan personalisatie. Prijzen variëren afhankelijk van item, toevoegingen en specificaties. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Leverbaar in een aantal exclusieve materialen en tinten, zie aanvullende documenten.

SKU
STA.Y.4.LEG.HO.DG

STAY VERGADERSTOEL FAUTEUIL

De STAY VERGADERSTOEL FEATEUIL is een kunststof stoel die geschikt is voor gebruik in kantoren, maar ook in huiselijke omgevingen zoals studeer- en eetkamers. Het is een zeer veelzijdige stoel die zich uitstekend leent voor diverse toepassingen in zowel kantoor- als thuisomgevingen. Hij heeft een open kuip van polypropyleen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zodat hij perfect past bij het decor van de ruimte waarin hij wordt geplaatst. De elegantie en het onderscheidend karakter van de fauteuil worden gegeven door de 4 poten in natuurlijk gelakt beukenhout, die er een klassiek meubelstuk van maken dat in elke omgeving past.
De zitting is comfortabel en breed en de rugleuning is omhullend voor optimaal comfort. Bijzonder is ook dat de zitting licht naar beneden buigt zodat het ongemak van standaardzittingen die bij langdurig zitten in de bovenbenen drukken, wordt vermeden. De stoel wordt in Italië geproduceerd. De elegante STAY is ook leverbaar met zelfremmende wielen: STAY VERGADERSTOEL DRAAISTOEL.

STAY online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, directiestoelen en bureaustoelen bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan: in veel maten, kleuren en materialen. In ons assortiment kunt u ook kantoormeubelen van het topmerk ERGONICE® ontdekken. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Onze professionele klantenservice helpt u graag verder.

Meer informatie
SKU STA.Y.4.LEG.HO.DG
Show Options Ja
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf Kleurenkaart Stay Stoffen- en Kleurenkaart pdf 1.6 MB Downloads

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Downloads
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf Kleurenkaart Stay Stoffen- en Kleurenkaart pdf 1.6 MB Downloads
Download PDF Download PDF