75x46x60/80cm DNP 4 STANDCONTAINER

Vanaf € 313,39 € 259,00
  • Praktische standcontainer met 4 laden
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Laden voorzien van handige telescoopgeleiding
  • Leverbaar in 2 dieptematen: 60 cm of 80 cm diep
  • Afmetingen (h,b,d): 75 x 46 x 60/80 cm
  • Romp en topblad in diverse kleuren te bestellen
  • Solide, slijtvast, eenvoudig schoon te maken
  • Gemonteerd leverbaar
  • Optie: kunststof pennenbak
Nog %1 beschikbaar
SKU
DNP.4

DNP 4 STANDCONTAINER

Deze DNP 4 STANDCONTAINER heeft 4 laden, die door een cilinderslot eenvoudig afgesloten kan worden. De handige telescoopgeleiding zorgt ervoor, dat u de laden snel open en dicht kunt trekken. Het bijzondere aan deze standcontainer is, dat de romp en de bladkleur verschillend kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een witte romp en een beuken blad. Daardoor kunt u zelf de look van deze DNP 4 STANDCONTAINER bepalen. Deze kwalitatief hoogwaardige standcontainer is robuust en afwasbaar en zal nog jaren meegaan.

DNP 4 STANDCONTAINER snel online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze DNP 4 STANDCONTAINER kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU DNP.4
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF