103x60x60cm SSC 103 ZADELKAST

€ 415,64 € 343,50
  • Klein formaat (h,b,d): 103 x 60 x 60 cm
  • Incl. 1x verstelbaar legbord, 1x zadeldrager, 1x teugelhaak
  • Leverbaar in de kleur grijs
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Deur voorzien van perforatie voor ventilatie
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Opties: extra SSC LEGBORD of extra SSC ZADELDRAGER

 

SKU
SSC.103.GR

SSC 103 ZADELKAST

De SSC 103 ZADELKAST is altijd handig en wordt inclusief 1x verstelbaar legbord, 1x zadeldrager en 1x teugelhaak geleverd. Deze kast heeft een cilindersluiting en wordt met 2 sleutels geleverd. Bovendien is de deur voorzien van perforatie voor een optimale ventilatie binnen de kast.

SSC 103 ZADELAST via onze webshop kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De SSC 103 ZADELKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU SSC.103.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN