63x46x60/80cm MPG 2 ROLCONTAINER

Vanaf € 252,89 € 209,00
  • Praktische rolcontainer met 2 laden
  • 1x normale lade en 1x lade voor hangmappen
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Laden voorzien van stevige telescoopgeleiding
  • Leverbaar in 2 dieptematen: 60cm diep of 80cm diep
  • Afmetingen (h,b,d): 63 x 46 x 60/80 cm 
  • Romp en topblad in diverse kleuren leverbaar
  • Gemonteerd leverbaar
  • Optie: stalen pennenbak
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPG.2

MPG 2 ROLCONTAINER

Deze MPG 2 ROLCONTAINER heeft twee laden, waardoor u vrij veel kunt opbergen, want deze rolcontainer heeft één normale lade en één lade voor hangmappen. De cilindersluiting zorgt ervoor dat uw spullen veilig achter slot en grendel liggen. De telescoopgeleiding maakt het mogelijk, dat u de laden zeer eenvoudig eruit en erin kunt schuiven. De romp en het topblad zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De romp kunt u bijvoorbeeld in de kleur zwart kiezen, terwijl het blad in de kleur 'Kersen' gekozen kan worden. Deze rolcontainer is slijtvast, robuust, solide en afwasbaar, daarom zal hij nog jaren meegaan.

MPG 2 ROLCONTAINER via onze webshop kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische bureaustoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze MPG 2 ROLCONTAINER kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MPG.2
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF