RH267 KRUK

€ 164,56 € 136,00
  • Sterke houten zitting, afwasbaar; gemonteerd
  • Ring onder zitvlak voor hoogte-instelling
  • Met voetring van zwart staal, comfortabel
  • Hoogte: 53-79 cm / Werkbladhoogte: 85-115 cm
  • In hoogte verstelbare voetring
  • Standaard met voetdoppen
SKU
RH267

RH267 KRUK

Deze RH267 KRUK heeft een mooi design en past in elke moderne werkruimte. De sterke houten zitting is afwasbaar en zeer solide. De ring onder het zitvlak kan de hoogte van het zitvlak bepalen. De andere ring van deze RH267 KRUK, de voetring, geeft deze stoel een mooie, afgeronde look en dient natuurlijk ook als voetsteun. Deze kruk heeft een zithoogte tussen 53-79 cm, waardoor hij een bijzonder praktische en mooie bijdrage kan leveren aan elke creatieve werkruimte, waar niet alleen zittend wordt gewerkt, maar zeker ook staand. Deze kruk kan ook met zachte wielen (voor harde vloeren) of met harde wielen (voor zachte vloeren) geleverd worden. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

RH267 KRUK snel online selecteren

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen en krukken bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus, kantinetafels of diverse magazijnstellingen aan: in alle maten, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat zeer eenvoudig en snel: product selecteren, rechts boven in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Welkom bij Rockmart Kantoormeubelen!

Meer informatie
SKU RH267
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF