RH160 KRUK

€ 102,85 € 85,00
  • Mooie houten zitting, slijtvast
  • Hoogteverstelling: 38-52 cm
  • Ring onder zitvlak voor instellen hoogte 
  • Standaard met voetdoppen; gemonteerd
  • Harde wielen zijn geschikt voor zachte vloeren
  • Opties: zachte wielen (voor harde vloeren) of omgedraaid
SKU
RH160

RH160 KRUK

De RH160 KRUK is een mooie, solide kruk die een hoogteverstelling tussen 38-52 cm heeft. De houten zitting is robuust en afwasbaar, waardoor deze kruk in elke moderne werkruimte past, waar mensen niet alleen zittend werken, maar ook veel staand werk verrichten. Middels een ring onder het zitvlak kan de hoogte van deze kruk eenvoudig aangepast worden. Bovendien heeft u de keuze of u deze praktische RH160 KRUK met zachte wielen (voor harde vloeren) of met harde wielen (voor zachte vloeren) wilt bestellen, zie stoelen voor meer opties.

RH160 KRUK eenvoudig online selecteren

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen en krukken met een industriële look bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus of ergonomische bureaustoelen aan, maar ook lockerkasten of magazijnstellingen: in alle maten, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen via onze webshop is zeer eenvoudig en overzichtelijk: producten naar keuze selecteren en daarna veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU RH160
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF