PROTECTOR SIRIUS BRANDKAST

Vanaf € 76,23 € 63,00
  • Biedt bescherming tegen inbraak
  • Wordt in de kleur antraciet geleverd
  • Model K voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (incl. 2 sleutels)
  • Model E voorzien van een elektronisch cijferslot (vrij instelbaar)
  • In diverse maten leverbaar
  • Voorbereid voor vloer- en muurverankering
Nog %1 beschikbaar
SKU
PROTECTOR.SIRIUS

PROTECTOR SIRIUS BRANDKAST

De PROTECTOR SIRIUS BRANDKAST beschermen uw waardevolle spullen tegen inbraak. Om uw persoonlijke eigendommen te beschermen tegen diefstal kan een privékluis met een verankering in de vloer of in de muur uitkomst bieden. Mede door de uniek geblokkeerde solenoid liggen uw waardevolle spullen veilig achter slot en grendel. Onder brandkasten kunt u nog meer modellen ontdekken. 

PROTECTOR SIRIUS BRANDKAST veilig online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze PROTECTOR SIRIUS BRANDKAST kunt u eenvoudig en veilig online bestellen, net zoals diverse kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen over deze PROTECTOR SIRIUS BRANDKAST? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

   

Meer informatie
SKU PROTECTOR.SIRIUS
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF