PKS160 KRUK

Vanaf € 233,53 € 193,00
  • Kruk in de vorm van een zadel
  • Comfortabel, robuust, eyecatcher
  • Afmeting zithoogte: 46-62 cm
  • Standaard met zachte wielen voor harde vloeren
  • Met kruisvoet en gasveer
  • Handgreep is verchroomd
Nog %1 beschikbaar
SKU
PKS.160

PKS160 KRUK

Deze PKS160 KRUK is een kruk in de vorm van een zadel: zeer comfortabel, robuust en tijdloos. Door middel van een handgreep en gasveer kan deze kruk eenvoudig hoger of lager ingesteld worden. Deze bijzondere kruk is in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat hij in elk modern interieur past. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

PKS KRUK online kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen of krukken bieden wij ook directiebureaus, kantinetafels of lockerkasten aan.  Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijke: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Bij ons kunt u ook terecht, indien u op zoek bent naar ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

  

Meer informatie
SKU PKS.160
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF