N HANDSLINGER BUREAU

Vanaf € 470,69 € 389,00
  • Eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. een handslinger
  • Standvast, slijtvast, robuust, verstelbaar
  • In hoogte verstelbaar van 62-85 cm (excl. blad) 
  • In breedte verstelbaar van 120-135 cm of 140-180 cm
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
Nog %1 beschikbaar
SKU
N.HANDSL.SET

N HANDSLINGER BUREAU

De hoogte van het N HANDSLINGER BUREAU is eenvoudig door een handslinger verstelbaar. Dit bureau heeft een bereik van 62-85 cm, exclusief blad gemeten. U kunt verschillende afmetingen van het blad selecteren, maar een kleur van het blad en het onderstel, dat u graag zou willen hebben. Met een N HANDSLINGER BUREAU heeft u een bureau, dat nog jaren meegaat is, omdat het slijtvast, stabiel, bijzonder robuust en afwasbaar is.    

N HANDSLINGER BUREAU online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988: sinds 2005 zitten wij op onze nieuwe locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Wij hebben niet alleen bureaus, zoals dit N HANDSLINGER BUREAU, in ons assortiment, maar ook stoelen, directie vergadertafels of rolcontainers. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenservice op, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU N.HANDSL.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF