MK BRANDKAST

  • Dubbelwandig, met brandwerende isolatie
  • Massieve deurplaat van 6 mm
  • Dubbelbaard brandkastslot
  • Standaard verankeringsvoorziening
  • Standaard legbord(en)
  • Massieve, solide schoten
  • In diverse maten beschikbaar
  • Ook leverbaar met tijdvertragingsslot (tegen overvallen)
Nog %1 beschikbaar
SKU
MK

MK BRANDKAST

Deze MK BRANDKAST is speciaal ontworpen om uw waardevolle spullen en documenten tegen brand te beschermen. Dit model combineert deze brandwerendheid met een functioneel, elegant design, dat in verschillende maten beschikbaar is, namelijk als MK1- of als MK4-afmeting.  Onder brandkasten kunt u nog meer modellen ontdekken.

MK BRANDKAST online bestellen 

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze MK BRANDKAST kunt u eenvoudig en veilig online bestellen, net zoals diverse kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MK
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF