MARCEL MINI BARKRUK

€ 175,45 € 145,00
  • Zitting en leuning in zwart van polypropyleen
  • Hoge rugleuning en comfortabele zitting
  • Onderstel in hout en metaal
  • Afmetingen: 107(H) x 46(B) x 46(L) CM
  • Maximaal belastbaar gewicht 120kg
  • Gewicht van de kruk: 12,16Kg
  • Scandinavisch design, tijdloos en mooi
SKU
MARCEL.MINI.BAR.ZW.HO

MARCEL MINI BARKRUK

Onze MARCEL MINI BARKRUK is een samensmelting van comfort en Scandinavisch design. Het onderstel is gemaakt van hout met een metalen afwerking, de voetsteunen zorgen voor extra stabiliteit. De zitkuip is gemaakt van polypropyleen, stevig, praktisch en makkelijk schoon te houden. Met een hoge rugleuning voor extra comfort. Deze MARCEL MINI BARKRUK brengt een frisse sfeer en geeft een Scandinavische uitstraling aan elke hoge kantinetafel of bar. Op zoek naar een barkruk zonder rugleuning? Dan is wellicht onze CUBE BARKRUK de kruk die u zoekt.

MARCEL MINI BARKRUK online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, bureaustoelen en kantinestoelen bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan: in veel maten, kleuren en materialen. In ons assortiment kunt u ook kantoormeubelen van het topmerk ERGONICE® ontdekken. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Onze professionele klantenservice helpt u graag verder.

Meer informatie
SKU MARCEL.MINI.BAR.ZW.HO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF