MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL

Vanaf € 213,00 € 176,03
  • Comfortabel, modern, tijdloos
  • Gestoffeerde zitting
  • Netbespannen, zwarte rugleuning
  • Standaard: zwarte rugleuning
  • Zwarte rugleuning met zitting in diverse kleuren
  • Armleggers met opdek
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Sledeframe van chroom, met vloerbescherming 
  • Wordt gemonteerd geleverd

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
MAG.MES

MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL

Onze MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL is in diverse kleuren beschikbaar: passend bij elke moderne kantoor- of vergaderruimte. De gestoffeerde zitting en de luchtige, netbespannen rugleuning zijn zeer comfortabel en tijdloos. Standaard wordt deze MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL met een zwarte rugleuning geleverd. De kleur van de zitting kunt u zelf kiezen. Wat dacht u van een opvallende 'lime colour' of een dynamische 'red colour'? De armleggers met opdek zijn afwasbaar en geven uw armen tijdens een vergadering veel steun. Na de vergadering kunt u deze vergaderstoelen eenvoudig stapelen en in de opslag zetten voor meer ruimte op de werkvloer. Het sledeframe met vloerbescherming is van chroom en zal optimaal meeveren, voor meer zitcomfort. 

Al met al een fijne vergaderstoel met veel zitcomfort, die stapelbaar is en in diverse kleuren kan worden besteld, zie stoelen voor meer opties.

MAGENTIX MESH VERGADERSTOEL eenvoudig online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, directiestoelen en bureaustoelen bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan: in veel maten, kleuren en materialen. In ons assortiment kunt u ook kantoormeubelen van het topmerk ERGONICE® ontdekken. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. Onze professionele klantenservice helpt u graag verder.

Meer informatie
SKU MAG.MES
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF