SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST

Vanaf € 664,29 € 549,00
  • 2 SHC-Lockerkasten met handig tussenstuk
  • Tussenstuk bestaat uit kledingstang, hoedenplank en schoenenrek 
  • Alle lockers afzonderlijk af te sluiten
  • Met cilinder- of hangoogsluiting (apart te bestellen)
  • Deuren voorzien van brievensleuven en etiket-houders
  • Ook leverbaar in duo color (grijs/blauw): deuren en romp anderskleurig
  • Afmeting lockerkast (h,b,d): 190 x 41,5 x 45 cm
  • Keuze tussenstuk van 65 cm of 100 cm breed
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Opties: diverse sloten, zie accessoires garderobe
Nog %1 beschikbaar
SKU
SHC.VS

SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST

Deze SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST heeft niet alleen 10 lockerkasten, 5 lockerkasten aan de linkerkant en 5 lockerkasten aan de rechterkant, maar ook uit een handige kledingstang in het midden. Alle lockers zijn voorzien van brievensleuven en etiket-houders. Deze garderobekast kunt u in diverse afmetingen online bestellen. Het tussenstuk bestaat uit een hoedenplank voor meer opslag, een kledingstang en een schoenenrek. Een grote garderobekast voor veel opslag! Alle lockerkasten zijn individueel af te sluiten. Er bestaat ook de mogelijkheid om deze garderobekast in duo color te bestellen: in grijs/blauw voor een extra sportieve look!

SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze SHC VS 5+5 GARDEROBEKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU SHC.VS
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN