HVF BUREAU

Vanaf € 344,85 € 285,00
  • Hoogwaardig bureauset met t-onderstel en blad
  • Standaard-dikte blad: 25 mm (voor beuken: 28 mm)
  • In hoogte verstelbaar t-onderstel d.m.v. schroeven
  • In hoogte verstelbaar van 62-84 cm
  • Inclusief standaard kabelverwerking
Nog %1 beschikbaar
SKU
HVF.SET

HVF BUREAU

Het HVF BUREAU bestaat uit een mooi t-onderstel en een blad, naar keuze. De extra stalen kwaliteit zorgt ervoor, dat dit bureau nog jaren meegaat. Dit bureau is in hoogte verstelbaar, met een bereik van 62-84 cm. Niet alleen het blad is in diverse kleuren beschikbaar, maar ook het onderstel. Via ons bestelmenu kunt u snel selecteren waar uw voorkeur ligt. Ons advies is, om ook een montageparker bij te bestellen voor de montage van het blad.  

HVF BUREAU online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit ergonomische stoelen, bureaus als set, postkasten of kantinetafels bestaat. Op onze website kunt u zien hoe groot, divers en verrassend ons assortiment is. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. Het HVF BUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen, die online aangeboden worden. Het bestel-proces gaat snel en eenvoudig: producten selecteren, in de boodschappen tas zetten (rechts boven op uw scherm) en veilig online betalen. U kunt erop vertrouwen dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, die een lange levensduur hebben. 

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. In ons bestelmenu kunt u ook aangeven of u uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Na uw bestelling worden uw producten snel geleverd. Mocht u nog meer willen weten over onze HVF BUREAUS of heeft u andere vragen? Mocht u interesse hebben aan meer ergonomie bij u op kantoor, dan is ons eigen merk Ergonice® misschien precies wat u zoekt. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU HVF.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF