H267 INDUSTRIESTOEL

€ 239,58 € 198,00
  • Sterke houten zitting en rugleuning
  • Slijtvast, praktisch, afwasbaar, gemonteerd
  • Met verstelbare rugsteun
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm
  • Met voetring: in hoogte verstelbaar
  • Standaard met voetdoppen
SKU
H267.VOETRING

H267 INDUSTRIESTOEL

De H267 INDUSTRIESTOEL heeft een sterke, houten zitting en rugleuning, die zeer stabiel zijn en daarom nog jaren mee zullen gaan. De rugsteun is verstelbaar: praktisch en solide. De hoogte van deze industriestoel kan tussen 58-82 cm ingesteld worden. De handige voetring is van chroom. U kunt kiezen of u deze industriestoel met voetdoppen of met zachte wielen wilt bestellen, zie stoelen voor meer opties.

H267 INDUSTRIESTOEL online kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen bieden wij ook directiebureaus, kantinetafels of lockerkasten aan.  Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijke: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Bij ons kunt u ook terecht, indien u op zoek bent naar ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU H267.VOETRING
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF