GMS 267 INDUSTRIESTOEL

€ 383,57 € 317,00
  • Met verstelbare voetenring
  • In de kleur zwart verkrijgbaar
  • Hoogte: 54-80 cm; gemonteerd
  • Voor bureauhoogte: 84-110 cm
  • Zithoogte/rughoogte/rughoek/zithoek: verstelbaar
  • Standaard met voetdoppen
SKU
GMS.267

GMS 267 INDUSTRIESTOEL

Deze comfort line is speciaal ontwikkeld voor zwaar werk onder veeleisende omstandigheden en is gemaakt volgens de laatste inzichten op het gebied van ergonomie en werkplekinrichting. De royale zitting en de zachte pur-bekleding van deze serie zorgen voor nog meer zitcomfort. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze industriestoel uit te breiden met verstelbare armleggers. U kunt ook zachte wielen voor harde vloeren of harde wielen voor zachte vloeren bestellen, want standaard wordt deze GMS 267 INDUSTRIESTOEL met voetdoppen geleverd. Onder stoelen kunt u nog meer ontdekken.

GMS 267 INDUSTRIESTOEL online kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen bieden wij ook bureaus, kantinetafels of diverse opberg-mogelijkheden aan. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU GMS.267
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF