GM 267 INDUSTRIESTOEL

€ 290,94 € 240,45
  • Met verstelbare voetsteun (zwart)
  • Zitting en rugleuning in het zwart
  • Zithoogte: 57-82 cm; gemonteerd
  • Voor bureauhoogte: 90-110 cm
  • Zithoek en rughoek verstelbaar
  • Standaard met voetdoppen

 

SKU
GM.267

GM 267 INDUSTRIESTOEL

Deze GM 267 INDUSTRIESTOEL is speciaal ontwikkeld voor zwaar werk onder veeleisende omstandigheden en is gemaakt volgens de laatste inzichten op het gebied van ergonomie en werkplekinrichting. De royale zitting en de zachte pur-bekleding van deze serie zorgen voor nog meer zitcomfort. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze industriestoel uit te breiden met zachte wielen voor harde vloeren of met harde wielen voor zachte vloeren, want standaard wordt deze GM 267 INDUSTRIESTOEL met voetdoppen geleverd. Onder stoelen kunt u nog meer ontdekken.

GM 267 INDUSTRIESTOEL via onze webshop kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen of krukken bieden wij ook directiebureaus, kantinetafels of lockerkasten aan.  Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijke: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Bij ons kunt u ook terecht, indien u op zoek bent naar ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU GM.267
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF