MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

€ 361,79 € 299,00
  • Met 5 laden in verschillende maten
  • Voor gereedschap in verschillende maten
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Met 5 gelagerde laden
  • Met anti-tilt systeem: extra veilig
  • Met 4 wielen; waarvan 2 zware, geremde wielen
  • Leverbaar in duo color: grijs/blauw
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Meer opties onder magazijn onderdelen (diverse ladeverdelers en/of materiaalbakken)

 

SKU
MTC.5.GR.BL

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

Deze MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN is voorzien van 5 laden, die verschillende maten hebben, voor gereedschap in verschillende maten. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw gereedschappen veilig achter slot en grendel liggen. Het anti-tilt systeem zorgt er ook voor, dat deze MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN altijd goed blijft staan. Bovendien wordt deze gereedschapswagen met 4 wielen geleverd, waarvan 2 wielen zogenaamde geremde wielen zijn, voor extra veiligheid. Dit model wordt in duo color geleverd: in de kleur grijs/blauw. 

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN eenvoudig online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, verstelbare handslinger-bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Wist u trouwens dat u bij een afname van 20 stuks voor staffelkorting in aanmerking komt?

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over de bureauset ERGONICE® START of heeft u andere vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MTC.5.GR.BL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN