TERTIO KAPSTOK MAGNETISCH

Vanaf € 79,86 € 66,00
  • Mooie, magnetische kapstok
  • Materiaal: geanodiseerd aluminium
  • Magneet: zwart pantalonbuis van aluminium
  • Strakke, slijtvaste belijning
  • Professionele uitstraling
  • Handig wandrek: past overal
  • Met zwarte, extra sterke hanger van kunststof
  • Ook geschikt voor zware jassen (politie, brandweer)  

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
TERTIO

TERTIO KAPSTOK MAGNETISCH

Deze TERTIO KAPSTOK MAGNETISCH is een mooie, professionele, magnetische kapstok van geanodiseerd aluminium. De magneet zit in een zwarte pantalonbuis van aluminium. Bovendien heeft dit ruimtebesparende model een strakke, slijtvaste belijning, waardoor deze kapstok ook goed bij de politie of brandweer gebruikt kan worden. Dit handige, zeer stabiele wandrek past overal. De zwarte hangers zijn van kunststof en van extra sterke kwaliteit. 

TERTIO KAPSTOK MAGNETISCH snel online uitzoeken

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze TERTIO KAPSTOK MAGNETISCH kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

Meer informatie
SKU TERTIO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF