189x160x80cm DBU 160 GARDEROBE SET

€ 579,59 € 479,00
  • Standaard met 12 praktische kledinghaken (2x6)
  • Dubbelzijdig te gebruiken, praktisch
  • Uitgevoerd met hoeden- en schoenenplank
  • Afmetingen set (h,b,d): 189 x 160 x 80 cm
  • Grijs frame met houten, mooi afgewerkte latten
  • Zeer solide, slijtvast, afwasbaar, modern
  • Hout geeft deze set een warme uitstraling

 

SKU
DBU.TBG.160.GR

DBU 160 GARDEROBE SET

Deze handige DBU 160 GARDEROBE SET met 12 sterke kledinghaken (6 haken aan elke kant) is dubbelzijdig te gebruiken en is geschikt voor elke garderobe-ruimte of omkleedruimte. De frame is van staal en de latten zijn van hoogwaardig hout. De houten zitting, houten rugleuning en houten rail voor de kledinghaken geven deze bank een warme, decoratieve uitstraling. De stalen frame zorgt ervoor, dat deze DBU 160 GARDEROBE SET zeer stabiel en robuust is, waardoor hij nog lang mee zal gaan. Onder garderobe sets & kleedlokaal kunt u nog meer mogelijkheden ontdekken.

DBU 160 GARDEROBE SET online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, verstelbare handslinger-bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze DBU 160 GARDEROBE SET kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU DBU.TBG.160.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF