180x47x50cm LAPTOPKAST ESC

Vanaf € 651,59 € 538,50
  • Praktisch, smallere versie
  • Uitgevoerd met een cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Voorzien van 10 afsluitbare lockers
  • Heeft 1 master-deur met cilindersluiting
  • Afmetingen (hoogte, breedte, diepte): 180 x 47 x 50 cm 
  • Leverbaar in de kleur grijs
  • Robuust, slijtvast, ruimtebesparend

 

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
ESC

ESC LAPTOPKAST

Heel handig, deze ESC LAPTOPKAST! Hij heeft plaats voor maar liefst 10 laptops. De 10 lockers zijn afsluitbaar, zo'n model hoort in elke moderne bedrijfsruimte. Wilt u meer ontdekken? Onder laptopkasten kunt u nog andere modellen bekijken. Dit is een iets smallere versie dan de LCL LAPTOPKAST uit ons assortiment.

ESC LAPTOPKAST online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ESC LAPTOPKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

Meer informatie
SKU ESC
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF