56x42x58cm ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

Vanaf € 216,59 € 179,00
  • Geschikt voor alle ERGONICE® onderstellen en bureau sets

  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. twee sleutels

  • ERGONICE® rolcontainer voorzien van 3 laden

  • Laden voorzien van mooie telescoopgeleiding

  • Inclusief pennenbak voor praktische opslag

  • Rolcontainer voorzien van extra 5de anti-kantel wiel

  • Afmetingen (hoogte, breedte, diepte): 56 x 42 x 58 cm

  • Gemonteerd leverbaar 
  • In diverse kleuren leverbaar 

Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.ROL.3

ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

Deze moderne rolcontainer is van het bekende merk ERGONICE®. Van dit merk verkopen wij ook bureau sets, die elektrisch verstelbaar zijn en daardoor zeer ergonomisch zijn. Deze rolcontainer heeft een cilindersluiting en een extra 5de anti-kantel wiel voor extra veel veiligheid. De drie laden zijn voorzien van een mooie telescoopleiding en één lade is tevens voorzien van een praktisch pennenbakje. Deze ERGONICE® 3 ROLCONTAINER is zeer slijtvast, robuust en afwasbaar.

ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische bureaustoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze ERGONICE® 3 ROLCONTAINER kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU ERGO.ROL.3
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF