ECORO KANTINETAFEL STATAFEL

Vanaf € 313,39 € 259,00
  • Statafel of kantinetafel
  • Hoogte: 110 cm
  • Afmeting blad, diameter: 80 cm
  • Frame en blad los bij te bestellen of als combinate
  • Frame en blad in verschillende kleuren beschikbaar
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO.STA.80

ECORO KANTINETAFEL STATAFEL

Deze ECORO KANTINETAFEL STATAFEL kan ook als kantinetafel gebruikt worden. U kunt de kleur van het blad zelf kiezen. Er zijn ook verschillende kleuren van het frame beschikbaar. Op die manier kunt u de ECORO KANTINETAFEL STATAFEL zelf samenstellen, zodat hij precies in uw interieur past. Dit model wordt met voetsteun geleverd, voor extra comfort. Onder tafels kunt u nog meer ontdekken. 

ECORO STATAFEL online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ECORO KANTINETAFEL STATAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar.

Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU ECO.STA.80
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF