ECORO BARKRUK ZWART

€ 139,15 € 115,00
  • Zitting van hout: zeer robuust
  • Zwart onderstel: tijdloos
  • Past bij elk modern interieur
  • Met praktische voetensteun
  • Modern, praktisch, afwasbaar
SKU
ECO.BAR.ZW.HO

ECORO BARKRUK ZWART

Deze tijdloze ECORO BARKRUK ZWART heeft een mooie, houten zitting en een zwart onderstel. Het onderstel is eveneens voorzien van een praktische voetensteun. Deze stabiele barkruk past goed bij elk modern interieur. U kunt dit model ook in de kantine van uw bedrijfspand gebruiken. Onze ECORO modellen zijn zeer robuust en stabiel, daardoor zullen zij nog jaren meegaan. Onder stoelen kunt u nog meer opties bekijken.  

ECORO BARKRUK ZWART online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast praktische barkrukken of kantinestoelen hebben wij ook zit-sta-bureaus van het topmerk ERGONICE® in ons assortiment. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Zo hebben wij ook diverse mogelijkheden voor uw magazijn, garderobekasten of receptie in ons online-assortiment. Het online bestellen van kantoormeubelen gaat heel eenvoudig: product naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU ECO.BAR.ZW.HO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF