ECORO BARKRUK ALU

€ 145,20 € 120,00
  • Mooie, houten zitting
  • Modern, tijdloos, strak, praktisch
  • Met praktische voetensteun
  • Onderstel is van aluminium
SKU
ECO.BAR.AL.HOUT

ECORO BARKRUK ALU

Deze tijdloze ECORO BARKRUK ALU heeft een mooie, houten zitting en een aluminium onderstel. Het onderstel is eveneens voorzien van een praktische voetensteun. Deze stabiele barkruk past goed bij elk modern interieur of in de kantine van uw bedrijfspand. Al met al een bijzonder stevig barkruk die nog jaren mee zal gaan. Onder stoelen kunt u nog meer mogelijkheden ontdekken, zoals kantinestoelen of directiestoelen

ECORO BARKRUK ALU online kopen

Bij Rockmart Kantoormeubelen hebben wij een webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast mooie barkrukken bieden wij ook zit-sta-bureaus aan of ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Daar kunt u ook onze bureaus van het topmerk ERGONICE® bekijken, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan onze ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU ECO.BAR.AL.HOUT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF