CUBE BARKRUK WIT SEMI LEDER

€ 150,04 € 124,00
  • Mooie zitting van wit semi-leder
  • Robuust, tijdloos, praktisch
  • Past bij elk modern interieur
  • Met praktische voetsteun
  • Met voetensteun van aluminium
SKU
CUB.BAR.AL.WI

CUBE BARKRUK WIT SEMI LEDER

Deze mooie, tijdloze CUBE BARKRUK WIT SEMI LEDER heeft een bekleding van wit semi-leder. Tevens heeft deze barkruk een aluminium onderstel met voetensteun voor meer zitcomfort. Deze bijzonder stabiele barkruk past perfect bij een modern, strak interieur of in uw moderne kantine binnen uw bedrijfsruimte. Onze CUBE barkrukken zijn robuust, afwasbaar en tijdloos en ze hebben allemaal een lange levensduur. De CUBE kunt u met wit of zwart semi-leder bestellen, maar wij hebben dit model ook met een lederen zitting. In ons assortiment onder stoelen kunt u nog veel meer ontdekken!

CUBE BARKRUK WIT SEMI LEDER online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: barkrukken, bureaustoelen of directiestoelen? Wij hebben ze allemaal, ook dynamische zit-sta-bureaus van het topmerk ERGONICE®. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Zo hebben wij ook diverse magazijnstellingen, draaideurkasten of kapstokken in ons assortiment. 

Dit is onze webshop: snel en eenvoudig producten naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft.

Meer informatie
SKU CUB.BAR.AL.WI
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF