CPU HOUDER UNIVERSEEL

Vanaf € 68,97 € 57,00
  • Handige, universele CPU houder
  • Voor computers met een gewicht tot 14kg
  • In breedte verstelbaar: 13,5 - 24,5cm
  • In hoogte verstelbaar: 30 - 45,5cm
  • Makkelijke montage onder het bureaublad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CPU.UNI

CPU HOUDER UNIVERSEEL

Deze CPU HOUDER UNIVERSEEL is in diverse kleuren beschikbaar. Hij zorgt voor meer ruimte op uw werkplek, omdat hij onder het werkblad van uw bureau wordt geplaatst, waardoor uw PC onder het werkblad van uw bureau bevestigd kan worden. Dat is niet alleen praktisch, maar ook zeer ruimtebesparend. Dit stabiele model is in hoogte en breedte verstelbaar. Onder accessoires kunt u nog meer opties ontdekken.

CPU HOUDER UNIVERSEEL snel online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, elektrisch verstelbare bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De CPU HOUDER UNIVERSEEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

U kunt ook bij ons terecht voor bijzonder ergonomische kantoormeubelen, onder ERGONICE@ kunt u de mogelijkheden bekijken. Ergonice® is ons eigen merk, dat zich ook internationaal al heeft bewezen. Onze Ergonice® producten zijn zeer ergonomisch, elektrisch verstelbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende bureau onderdelen en accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

Meer informatie
SKU CPU.UNI
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF