BOLZANO VERGADERSTOEL

Vanaf € 120,70 € 99,75
  • Tijdloos, robuust, slijtvast 
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Armleuningen van kunststof
  • Onderstel van metaal
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
  • In verschillende kleuren beschikbaar
  • Gemonteerd leverbaar

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
BOL

BOLZANO VERGADERSTOEL

De gestoffeerde BOLZANO VERGADERSTOEL is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook het frame is in zwart metaal of in chroom verkrijgbaar. Dit tijdloze, slijtvaste model is stapelbaar, zodat u na een vergadering alle stoelen kunt stapelen en meteen naar de opbergruimte kunt brengen: praktisch en ruimtebesparend! De armleuningen zijn van kunststof en daardoor eenvoudig schoon te maken, zie stoelen voor meer opties. 

BOLZANO VERGADERSTOEL eenvoudig via onze webshop kopen

Via de webshop van Rockmart Kantoormeubelen kunt u snel en eenvoudig uw producten online uitzoeken en veilig online betalen. Ons bestelmenu is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, directiestoelen of tafels bieden wij ook ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden aan, die allemaal in diverse kleuren, maten en materialen verkrijgbaar zijn. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Na uw bestelling kunnen wij meestal direct uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Mocht u interesse hebben in ergonomische werkplekken, dan kunt u onder ERGONICE® nog veel meer ontdekken. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU BOL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF