195x92x42cm BOEKENKAST BKC

Vanaf € 264,99 € 219,00
  • Moderne, tijdloze boekenkast 
  • Robuust, slijtvast, van staal
  • Inclusief 4 verstelbare legborden voor veel lichte opslag
  • Legborden voorzien van rail voor laterale hangmappen
  • Afmeting (h,b,d): 195 x 92 x 42 cm
  • In diverse kleuren leverbaar
  • Wordt gemonteerd geleverd (kant-en-klaar)
  • Meer opties onder accessoires kasten
Nog %1 beschikbaar
SKU
BKC.

BKC BOEKENKAST

Deze BKC BOEKENKAST heeft 4 verstelbare legborden voor veel opslag. De afstanden tussen de legborden zijn geschikt voor A4-ordners. De legborden hebben ook rails voor laterale hangmappen: voor nog veel meer opslag! Onze BKC BOEKENKAST is in diverse kleuren beschikbaar, zoals bijvoorbeeld in de kleuren wit, aluminium of zwart. Onder ladekasten kunt u nog andere opties ontdekken. 

BKC BOEKENKAST online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De BKC BOEKENKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

   

Meer informatie
SKU BKC.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF