ALTANA BUREAUSTOEL

€ 373,89 € 309,00
  • Professionele bureaustoel (in zwart)
  • Voorzien van volledige EN 1335 norm
  • Gestoffeerde comfort-zitting; synchroon-mechaniek
  • In hoogte verstelbare, gestoffeerde rugleuning
  • Schuifzitting tot 6 cm instelbaar; gemonteerd
  • In hoogte en breedte verstelbare, armleggers
  • Kunststof zwart onderstel met zwarte gaslift
SKU
ALT.ZW.ZW

ALTANA BUREAUSTOEL

De ALTANA BUREAUSTOEL heeft een zwarte zitting en rugleuning van stof en een passend zwart onderstel om de look te complimenteren. Deze bureaustoel voldoet aan alle normen, die bureaustoelen in de Europese unie en in Nederland moeten hebben. De rugleuning is in hoogte verstelbaar en de schuifzitting maakt het mogelijk, dat de zitdiepte naar wens kan worden ingesteld. De armleggers zijn in hoogte en breedte verstelbaar en bovendien heeft deze bureaustoel een synchroon-mechaniek. U kunt tevens voor multifunctionele wielen kiezen, die voor harde of zachte vloeren geschikt zijn. 

ALTANA tegen KANS-klachten

Veel mensen in Nederland hebben last van KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders), daarom is het des te belangrijker om kantoormeubelen te hebben, die dit soort klachten kunnen verminderen. Daarom is het instellen van de zithoogte en zitdiepte erg belangrijk bij de aankoop van een nieuwe bureaustoel. Maar ook de positionering van de armleuningen en de rugleuning moet verstelbaar zijn. Alle onze stoelen voldoen aan de (N)EN 1335 norm en aan de specifiek voor Nederland NPR 1813 norm, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken.

Wij hebben ook ergonomische bureaus in ons assortiment, onder andere ook van het bekende merk ERGONICE®. Zo hebben wij bijvoorbeeld de ERGONICE® DUO RISE SET in ons assortiment: een dubbele werkplek, die als zit-sta-bureau gebruikt kan worden.

ALTANA online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat sinds 1988: sinds 2005 zijn wij in Kerkrade gevestigd. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten staan, zodat u alles op uw gemak kunt bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak.

Naast stoelen, bureaus of tafels hebben wij ook kantoormeubelen voor de receptie in ons assortiment. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenserive op, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU ALT.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN