209 INDUSTRIESTOEL HOOG

€ 275,88 € 228,00
  • Praktisch, verstelbaar, gemonteerd
  • Hoog model met verstelbare rugleuning
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Rugleuning en zitting (PUR) ergonomisch gevormd
  • Met verstelbare voetring in chroom
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm, zithoekverstelling
  • Standaard met zachte wielen, diameter: 50 mm
SKU
209.HOOG

209 INDUSTRIESTOEL HOOG

Onze 209 INDUSTRIESTOEL HOOG is een hoog model, dat een verstelbare rugleuning heeft. De zitting van dit model heeft een hoogte tussen 58-82 cm. De comfortabele rugleuning en de solide zitting zijn van PUR (Polyurethaan), waardoor ze niet alleen robuust, maar ook goed afwasbaar zijn. Bovendien heeft deze industriestoel een zithoekverstelling voor meer comfort. Zelfs de voetring in chroom is verstelbaar voor optimaal zitgemak. U kunt deze industriestoel ook met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren bestellen. Onder stoelen ziet u nog meer opties.

209 INDUSTRIESTOEL HOOG online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen bieden wij ook tafels, directiebureaus of roldeurkasten aan.  Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

In onze webshop hebben wij ook ergonomische modelle van het topmerk ERGONICE®, bijvoorbeeld onze ERGONICE® PREMIUM SET , mocht u interesse hebben in een dubbele zit-sta-werkplek. Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: eenvoudig product selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU 209.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF