1470 BRANDKAST WAPENKAST

€ 398,09 € 329,00
  • Voor het veilig en verantwoord opbergen van wapens
  • Wordt geleverd in de kleur zwart
  • Voorzien van dubbelbaard slot
  • Met twee grote afsluitbare binnenvakken voor munitie
  • Standaard voorzien van magnetische wapenhouders
  • Voorbereid voor vloer- of muurverankering
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
GLA.470.K.WAP.KAST.ZW

1470 BRANDKAST WAPENKAST

Voor het veilig en verantwoord opbergen van wapens. De 1470 biedt bescherming tegen inbraak en is uitgerust met twee extra binnenvakken met cilinderslot voor het opbergen van munitie. Deze wapenkasten zijn extra hoog en diep uitgevoerd, zodat u alle soorten wapens veilig kunt opbergen. 

Hier kunt u nog de precieze afmetingen van dit model terugvinden:

Model: Buitenmaat: Aantal wapens: Gewicht: 
1470 1420x470x380 3-5  49 kg

1470 BRANDKAST WAPENKAST snel online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze 1470 BRANDKAST WAPENKAST kunt u eenvoudig en veilig online bestellen, net zoals diverse kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU GLA.470.K.WAP.KAST.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF