C02 BUREAUSTOEL

€ 334,57 € 276,50
  • Met EN-1335 goedkeuring, ergonomisch, zwart
  • Netbespannen rugleuning
  • Uitgevoerd met synchroon-mechanisme
  • In 4 posities te blokkeren met terugslagbeveiliging
  • Met diepteinstelling d.m.v. schuifzitting
  • Lichaamsgewicht en lendesteun instelbaar
  • 3D verstelbare armleggers met softpad
  • Kunststof design voetenkruis (zwart)
  • Multifunctionele wielen, diameter: 60 mm
  • Gemonteerd leverbaar
SKU
C02.ZW.ZW

C02 BUREAUSTOEL

De C02 BUREAUSTOEL heeft een luchtig ogende, netbespannen rugleuning, die voorzien is van een lendensteun, voor extra steun in uw rug. Het synchroon-mechanisme zorgt ervoor dat de zitting onafhankelijk van de rugleuning kan kantelen. Door de voorwaarts gekantelde zitting van deze bureaustoelen is een actieve zithouding mogelijk. Door de schuifzitting kan de zitdiepte aangepast worden en het free-float mechanisme zorgt ervoor, dat de zitting samen met de rugleuning naar achteren kan kantelen als het systeem ontkoppeld is. De armleggers zijn verstelbaar, waardoor uw zithouding nog verder geoptimaliseerd kan worden. Het zwarte voetkruis maakt de look compleet! Indien u kiest voor multifunctionele wielen, dan kan de C02 op harde en zachte vloeren gebruikt worden. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken. 

C02 BUREAUSTOEL voorkomt KANS-klachten

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is afgelopen jaar begonnen met de campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’, om de aandacht te vragen voor fysieke belasting tijdens het werk. Door hetzelfde ministerie werd vervolgens ook de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel in het leven geroepen. Bij Rockmart Kantoormeubelen hechten wij veel waarde aan dit soort zaken, daarom kunt u bij ons onder andere ook de ERGONICE® PRO SET bestellen, waarbij de bureauhoogte via een app precies volgens uw eigen wensen ingesteld kan worden. KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) kunnen verminderd of zelfs voorkomen worden, indien u kiest voor ergonomische bureaustoelen en bureaus, die veel instelmogelijkheden hebben. De specifiek voor Nederland aangegeven NPR 1813 norm geeft derhalve aan, dat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze C02 bureaustoel goed kunnen gebruiken.

C02 BUREAUSTOEL online kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast bureaustoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus, magazijnstellingen of producten van ERGONICE® aan, voor een betere zithouding bij u op kantoor. Rockmart Kantoormeubelen is één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze kantoormeubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenserive op, indien u vragen heeft. 

   

 Leverbaar in: zwart

Meer informatie
SKU C02.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF