CSC 1992 ZEEFFUNCTIE CHEMIEKAST

€ 54,45 € 45,00
  • Opzetbord met zeeffunctie wordt geplaatst op de lekbak
  • Voor extra veel veiligheid
  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor CSC 1992 chemiekast
  • Opvallende kleur t.b.v. veiligheidsaspect
  • Stabiel, slijtvast, goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Optie: lekbak voor CSC 1992 chemiekast

 

SKU
CSC.ZEEF.GE

CSC 1992 ZEEFPLAAT CHEMIEKAST

Deze CSC 1992 ZEEFPLAAT is geschikt voor de CSC 1992 CHEMIEKAST. Dit opzetbord met zeeffunctie is los verkrijgbaar. Een opzetbord met zeeffunctie wordt geplaatst op de lekbak, zodat een vloeistoflekkage wordt opgevangen en het product zelf niet in de gelekte vloeistof moet staan.

CSC 1992 ZEEFPLAAT CHEMIEKAST online kopen 

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze CSC 1992 ZEEFPLAAT CHEMIEKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere accessoires, kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

 

Meer informatie
SKU CSC.ZEEF.GE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN