195x92x42cm CSC 1992 CHEMIEKAST

€ 434,39 € 359,00
  • Chemiekast, milieukast en/of veiligheidskast
  • Voorzien van een gele, zeer opvallende kleur
  • Afsluitbaar met cilindersluiting, inclusief 2 sleutels
  • Vrijkomende stoffen worden weggevoerd d.m.v. ventilatiegaten
  • Inclusief 4 verstelbare legborden voor meer opslag
  • Legborden met opstaande rand voor het opvangen lekkende vloeistoffen: extra veilig
  • Formulierhouder aan de binnenzijde deur
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Afmeting (hoogte, breedte, diepte): 195 x 92 x 42 cm
  • Opties: zie accessoires kasten  
SKU
CSC.1992.GE

CSC 1992 CHEMIEKAST 

Degelijk uitgevoerde, metalen chemiekast voor het veilig opbergen van diverse vloeibare of vaste stoffen. De CSC 1992 CHEMIEKAST is uitgevoerd met 4 standaard, lekvrije legborden met een opstaande rand. De deuren zijn voorzien van perforatie voor lucht-circulatie en aan de binnenzijde bevindt zich een documentatiehouder. Tevens is er een optie voor een inzet-legbord met zeeffunctie door middel van perforatie voor het doorlaten van eventuele, lekkende stoffen, die dan direct worden opgevangen door standaard, lekvrije legborden.

CSC 1992 CHEMIEKAST online uitzoeken

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze CSC 1992 CHEMIEKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

Meer informatie
SKU CSC.1992.GE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN