CSC 1992 LEGBORD CHEMIEKAST

€ 71,39 € 59,00
  • Handige legborden voor CSC 1992 CHEMIEKAST
  • Sterk, afwasbaar, slijtvast
  • Legborden met opstaande rand voor het opvangen lekkende vloeistoffen: extra veilig!
  • Met veiligheidskleur t.b.v. veiligheidsaspect
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding, hoogwaardig product
SKU
CSC.LEG.GE

CSC 1992 LEGBORD CHEMIEKAST

Deze legborden zijn speciaal gemaakt voor de CSC 1992 CHEMIEKAST, mocht u deze nog anders willen onderverdelen. Onder accessoires kasten kunt u ook een zeefplaat ontdekken, die eveneens voor de CSC 1992 CHEMIEKAST geschikt is.

CSC 1992 LEGBORD CHEMIEKAST online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze legboren kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere accessoires, kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU CSC.LEG.GE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF