ISO VERGADERSTOEL

Vanaf € 59,93 € 49,53
  • Tijdloos, slijtvast, stapelbaar
  • Zitting met extra zitcomfort door vulling
  • Kunststof voetdoppen
  • Ovale buispoten in zwart of chroom
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Wordt gemonteerd geleverd 
Nog %1 beschikbaar
SKU
ISO

ISO VERGADERSTOEL

De tijdloze ISO VERGADERSTOEL heeft een gestoffeerde, houten of semi-lederen zitting met een solide vulling voor extra zitcomfort. Dit geldt ook voor de gestoffeerde rugleuning. De voetdoppen zijn van kunststof en de ovale buispoten kunt u in chroom of in het zwart bestellen. Deze ISO VERGADERSTOEL kunt u in diverse kleuren bestellen, zodat hij perfect in uw kantoor- of vergaderruimte past, zie stoelen voor meer opties.

ISO VERGADERSTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen of directiestoelen bieden wij ook diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken: met een handslinger verstelbare bureaus, tafels en veel mogelijkheden voor uw kantine, garderobe of magazijn. 

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

 

 

Meer informatie
SKU ISO
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN