MAGENTIX VERGADERSTOEL

Vanaf € 177,49 € 146,69
  • Modern, speels, robuust
  • Zitting en rugleuning van stof (in diverse kleuren)
  • In diverse kleuren verkrijgbaar (op aanvraag)
  • Een combinatie van kleur is eveneens mogelijk
  • Rugleuning uitgevoerd met kunststof rugplaat
  • Armleggers met opdek
  • Stapelbaar, praktisch, ruimtebesparend
  • Sledeframe van chroom, met vloerbescherming
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
MAG.

MAGENTIX VERGADERSTOEL

Deze MAGENTIX VERGADERSTOEL kan in veel verschillende kleuren besteld worden voor meer dynamiek tijdens uw vergaderingen. De zitting en rugleuning zijn gestoffeerd, waarbij er ook voor gekozen kan worden dat dit model een kleurencombinatie heeft, waarbij de rugleuning en de zitting een andere kleur krijgt. De rugleuning is voorzien van een rugplaat van kunststof voor meer zitcomfort. De armleggers met opdek zorgen eveneens voor meer zitcomfort, net zoals de sledeframe van chroom, die mooi meeveert. Na de vergadering kunt u deze MAGENTIX VERGADERSTOEL ook mooi in de opslag brengen, omdat deze stoel stapelbaar is: praktisch en zeer ruimtebesparend! Onder stoelen kunt u meer opties ontdekken. 

MAGENTIX VERGADERSTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast stapelbare vergaderstoelen bieden wij ook bureaus, directie kasten & rolblokken of magazijnstellingen aan: in diverse maten, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Onder ERGONICE® kunt u ook verstelbare zit-sta-bureaus ontdekken, voor meer ergonomie in uw kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Het bestellen van kantoormeubelen online gaat eenvoudig en vlug: product kiezen, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.


 

Meer informatie
SKU MAG.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF