MILOS VERGADERSTOEL

Vanaf € 73,47 € 60,72
  • Robuust, tijdloos, stapelbaar
  • Met stevige armleggers
  • Extra zitcomfort
  • Met kunststof voetdoppen
  • Ovale buispoten in zwart of chroom
  • In diverse soorten bekleding leverbaar
  • Gemonteerd leverbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
MIL.

MILOS VERGADERSTOEL

De MILOS VERGADERSTOEL is een tijdloos, slijtvast en bijzonder robuust model. De stevige armleggers zorgen voor extra comfort, net zoals de vulling in de zitting en rugleuning. Erg praktisch aan deze stoel is ook het feit, dat deze vergaderstoel stapelbaar is, waardoor u na een vergadering meteen weer voor meer plek op kantoor kunt zorgen. Deze MILOS is in diverse soorten bekleding leverbaar, zo kunt u kiezen uit verschillende tinten blauw of rood, antraciet, wit of zwart. U kunt daarom precies de kleur kiezen die goed bij uw kantooromgeving past. De ovale buispoten zijn in zwart of chroom beschikbaar, terwijl de voetdoppen van kunststof ervoor zorgen, dat uw vloer op kantoor zo goed mogelijk wordt beschermd, zie stoelen of bureaustoelen voor meer opties.

MILOS VERGADERSTOEL online kopen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988: eerst waren wij in Heerlen gevestigd, maar sinds 2005 zitten wij op onze nieuwe locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

Heeft u onze webshop al bekeken? Wij hebben veel verschillende modellen, materialen, kleuren en maten in ons assortiment. Wij hebben ook kantoormeubelen van het topmerk ERGONICE® in ons assortiment, voor ergonomische werkplekken, die ook als zit-sta-bureaus te koop zijn. Bij ons staat alles in het teken van kantoormeubelen, daarom kunt u bij ons ook kantinetafels, rolcontainers of magazijnstellingen kopen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Dan is Rockmart het juiste adres voor u. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenservice op, indien u vragen heeft.    

Meer informatie
SKU MIL.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN