RM KANTINETAFEL

Vanaf € 215,69 € 178,26
  • Slijtvast, robuust, tijdloos, afwasbaar
  • Blad in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar
  • Frame in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Blad als rechthoek of als trapezium leverbaar
  • Standaard uitgevoerd met regelvoetjes
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
RM

RM KANTINETAFEL

Onze RM KANTINETAFEL heeft veel selectie-mogelijkheden. Zo kunt u niet alleen de kleur van het blad en het frame via ons bestelmenu selecteren, maar ook de afmeting van deze praktisch kantinetafel. De RM KANTINETAFEL wordt met regelvoetjes geleverd. Als u op zoek bent naar een slijtvaste, robuuste kantinetafel, die eenvoudig schoon te maken is, dan is de RM KANTINETAFEL een goede optie.

RM KANTINETAFEL via Rockmart online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De RM KANTINETAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU RM
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN