62x113x83cm MPC A1 LADEKAST TEKENINGEN

Vanaf € 640,09 € 529,00
  • Ladekast voor tekeningen (Formaat: A1)
  • Voorzien van 6 laden voor meer opslag
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. twee sleutels
  • Voorzien van telescoopgeleiding: eenvoudig te verschuiven
  • Met regelvoeten en melamine topblad
  • Afmetingen (h,b,d): 62 x 113 x 83 cm
  • Leverbaar in de kleuren grijs en wit
  • Gemonteerd leverbaar
  • Opties: ladeverdelers alleen in de kleur grijs
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPC.A1.6

MPC A1 LADEKAST

Deze MPC A1 LADEKAST is geschikt voor het opbergen van tekeningen, die een A1-formaat hebben. Zes laden zorgen ervoor, dat u veel tekeningen kunt opbergen. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw tekeningen altijd veilig achter slot en grendel liggen. Door de telescoopgeleiding kunt u de laden eenvoudig naar voren trekken. Het topblad van melamine is slijtvast, afwasbaar en robuust. Deze ladekast is in diverse kleuren verkrijgbaar.

MPC A1 LADEKAST eenvoudig online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze MPC A1 LADEKAST voor (technische) tekeningen kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MPC.A1.6
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF