MAGENTIX XL VERGADERSTOEL

Vanaf € 243,03 € 200,85
  • Tijdloos, slijtvast, stapelbaar
  • Gestoffeerderde zitting en rugleuning
  • Hoge rugleuning voor extra comfort 
  • Armleggers met opdek
  • Sledeframe van chroom
  • Met vloerbescherming; gemonteerd
  • Een model met meerdere kleuren is ook mogelijk (op aanvraag)
Nog %1 beschikbaar
SKU
MAG.XL.

MAGENTIX XL VERGADERSTOEL

De MAGENTIX XL VERGADERSTOEL past in elke moderne bureau- of vergaderruimte. De gestoffeerde zitting en rugleuning zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: maar u kunt ook kleurencombinaties kiezen, zoals bijvoorbeeld blauw met zwart of oranje met zwart! De keuze is aan u! De extra hoge rugleuning zorgt voor extra comfort, net zoals de armleggers met opdek. Na de vergadering kunt u deze MAGENTIX XL VERGADERSTOEL eenvoudig stapelen en naar de opbergruimte brengen. Dat is niet alleen praktisch, maar ook ruimtebesparend. Het sledeframe van chroom is afwasbaar en veert mooi mee voor meer zitcomfort, zie stoelen voor meer opties. 

MAGENTIX XL VERGADERSTOEL snel online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, directiestoelen of industriestoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus of diverse magazijnstellingen aan in diverse maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Onder ERGONICE® ziet u meer mogelijkheden, indien u op zoek bent naar een bureau met veel instelmogelijkheden.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: producten naar keuze snel selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU MAG.XL.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN