MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL

€ 269,02 € 222,33
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Gestoffeerderde zitting en rugleuning
  • Hoge rugleuning voor extra comfort 
  • Ook als kleurencombinatie verkrijgbaar
  • Sterke armleggers met opdek
  • Rond sledeframe met moderne look
  • Sledeframe van chroom
  • Tijdloos, robuust, speelse kleuren
  • Met vloerbescherming; gemonteerd leverbaar 
SKU
MAG.XL.CH.ZW.OR

MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL

De MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL past in elke moderne bureau- of vergaderruimte. De gestoffeerde zitting en rugleuning zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: maar u kunt ook kleurencombinaties kiezen, zoals bijvoorbeeld blauw met zwart of oranje met zwart! De keuze is aan u! De extra hoge rugleuning zorgt voor extra comfort, net zoals de armleggers met opdek. Na de vergadering kunt u dit model eenvoudig stapelen en naar de opbergruimte brengen. Dat is niet alleen praktisch, maar ook ruimtebesparend. Het sledeframe van chroom is afwasbaar en veert mooi mee voor meer zitcomfort, zie stoelen voor meer opties.

MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus of garderobekasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De MAGENTIX XL DUO COLOUR VERGADERSTOEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MAG.XL.CH.ZW.OR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF