ERGONICE® KABELGOOT KANTELBAAR

Vanaf € 45,98 € 38,00
  • Verbergt kabels en draden efficiënt
  • Moeiteloze montage
  • Makkelijk toegankelijk door te kantelen
  • L x h x b in cm: 100 x 12,6 x 12,3
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.KABELG.KANTELBAAR

ERGONICE® Kantelbare Kabelgoot

De handige ERGONICE® kantelbare kabelgoot verbergt kabels en draden, maar helpt u ook om ze georganiseerd te houden. Deze ERGONICE® kabelgoot biedt veel meer flexibiliteit, hij is gemakkelijk te bevestigen en geeft u toegang tot de kabels door de kabelgoot gewoon te kantelen. Verkrijgbaar in 4 kleuren, zwart, wit, aluminium en antraciet en past dus bij elk bureau en elke stijl. Houd je werkplek opgeruimd en netjes met deze handige kabelgoot van ERGONICE®.

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1988 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze ERGONICE® Kantelbare Kabelgoot kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere accessoires, kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die via onze webshop worden aangeboden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU ERGO.KABELG.KANTELBAAR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF