217 KRUK LAAG

€ 113,74 € 94,00
  • Praktisch, tijdloos, laag model
  • Zitting van zwart semi-leder
  • Hoogteverstelling: 38-52 cm
  • Standaard met zachte wielen 50 mm (voor harde vloeren)
  • Opties: voetdoppen, harde wielen (voor zachte vloeren)
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
217.LAAG

217 KRUK LAAG

Deze 217 KRUK LAAG is een laag model, dat in hoogte verstelbaar is: 38-52 cm. De zitting is van zwart semi-leder en de vulling is solide en comfortabel met een lange levensduur. Deze praktische 217 KRUK LAAG wordt standaard met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U kunt er echter ook voor kiezen om dit model met harde wielen voor zachte vloeren of met voetdoppen te bestellen. Onder stoelen kunt u nog andere mogelijkheden vinden.

217 KRUK LAAG via onze webshop bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus, rolcontainers of garderobekasten aan: in alle maten, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Wij hebben ook ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®, mocht u interesse hebben. Bij ons vind u snel wat u zoekt. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Meer informatie
SKU 217.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN