217 KRUK HOOG

€ 186,34 € 154,00
  • Zitting met comfortabele vulling; praktisch, afwasbaar
  • Zachte wielen, diameter: 50 mm (voor harde vloeren)
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm (met gasdrukveer)
  • Met praktische voetring van chroom
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
217.HOOG

KRUK 217 HOOG

Deze 217 KRUK HOOG is een mooie, tijdloze kruk, die in elke moderne werkruimte past. De zitting en de vulling zijn zeer solide voor een lange levensduur. Standaard wordt deze kruk met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. Deze in hoogte verstelbare kruk heeft ook een praktische voetring van chroom, die deze stoel een echte industriële look geeft. U kunt deze kruk met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren bestellen: de keuze is aan u. Al met al een praktische, verstelbare, afwasbare kruk, die nog jaren mee zal gaan. Onder stoelen kunt u nog meer opties vinden. Wilt u meer weten over ergonomie? Onder ERGONICE® staat meer informatie hierover.

KRUK 217 HOOG eenvoudig online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen bieden wij ook diverse magazijnstellingen of lockerkasten aan: in alle maten, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

 

Meer informatie
SKU 217.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF