203 INDUSTRIESTOEL HOOG

€ 284,35 € 235,00
  • Hoge rugleuning voor extra comfort
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Zitting en rugleuning (PUR) ergonomisch gevormd
  • Verstelbare voetring van chroom, gemonteerd
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm, zithoekverstelling
  • Standaard met zachte wielen, diameter: 50 mm
SKU
203.HOOG

203 INDUSTRIESTOEL HOOG

Onze 203 INDUSTRIESTOEL HOOG heeft alles wat een robuuste industriestoel nodig heeft, bovendien heeft hij diverse instelmogelijkheden: zithoek-verstelling, rugleuning in hoogte en diepte verstelbar en zelfs de voetring van chroom is verstelbaar. De hoge rugleuning geeft extra steun, bovendien zullen de ergonomisch gevormde zitting en rugleuning voor veel extra zitcomfort zorgen. Dit model wordt standaard met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U kunt er ook voor kiezen om deze industriestoel met voetdoppen of harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. Maak een keuze, leg uw producten in de online boodschappentas en betaal achteraf veilig online. Onder stoelen ziet u nog meer opties.

203 INDUSTRIESTOEL HOOG via onze webshop bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus, directie vergadertafels of rolcontainers aan: in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het online bestellen van kantoormeubelen gaat heel snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen professionele bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Rockmart Kantoormeubelen heeft ze allemaal: neemt u eens een kijkje in onze webshop. Daar kunt u ook kantoormeubelen van het topmerk ERGONICE® ontdekken. Bij ons vind u snel wat u zoekt! 

Meer informatie
SKU 203.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN