203 INDUSTRIESTOEL LAAG

€ 269,83 € 223,00
  • Laag model, comfortabel, slijtvast, gemonteerd
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Zithoek-verstelling, praktisch
  • Zitting van PUR (Polyurethane) 
  • Rugleuning en zitting ergonomisch gevormd
  • Hoogteverstelling: 44-58 cm
  • Zachte wielen, diameter: 50 mm (voor harde vloeren)
SKU
203.LAAG

203 INDUSTRIESTOEL LAAG

De 203 INDUSTRIESTOEL LAAG heeft een rugleuning, die in hoogte en diepte verstelbaar is. De rugleuning en de zitting zijn ergonomische gevormd, waardoor u tijdens uw werk een betere houding gaat aannemen. Bovendien heeft dit lage model een zithoek-verstelling. De zitting is van PUR, waardoor dit model eenvoudig schoon te maken is.  De kruk is in hoogte verstelbaar en hij wordt standaard met zachte wielen geleverd, die voor harde vloeren geschikt zijn. U heeft echter ook de mogelijkheid om deze industriestoel met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. 

Onder stoelen kunt u nog andere mogelijkheden ontdekken. Heeft u interesse in ergonomische stoelen? Wij hebben ook bureaustoelen van het topmerk ERGONICE® in ons assortiment.

203 INDUSTRIESTOEL LAAG snel online bestellen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast praktische industriestoelen met een stoere 'industrial look' hebben wij ook elektrisch verstelbare bureaus, tafels, lockerkasten of kapstokken in ons assortiment. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze overzichtelijke webshop is zeer gebruiksvriendelijk: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice! 

 

Meer informatie
SKU 203.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF